joi, 1 martie 2012

Cuartul roz

1 Martie  recheama natura la viata , odată cu sosirea primăverii. Mărțișorul ca simbol al soarelui biruie amorțeala  , marcând prin echinocțiul de primăvara victoria împotriva iernii , și a frigului. Mărțișorul este un talisman aducător de sănătate, noroc, dragoste. Tocmai de aceea simbolul meu din acest an va fi un proaspăt cristal de cuart roz. Este fascinant cum pietrele te cheamă, te atrag , iți fac semn de departe și te stimulează sa te servești de ele. 
Cuarţ roz  – denumit şi  ,,piatra iubirii”, emană o energie catifelată şi blândă, fiind primul care ne sare în ajutor în probleme emoționale. Ne ajută să depăşim traume din trecut şi să trezim în noi sentimentul iubirii necondiționate. Cuartul roz se sacrifică pe sine uneori pentru ca purtătorul să poată merge înainte.  Au existat cazuri când cuartul de meditaţie a explodat, s-a spart singur, din cauza durerii preluate de la cei care au meditat cu el.


Calitati metafizice:

Promoveaza toate tipurile de dragoste, este o piatra a iubirii pure
Aduce dragoste, prietenie si fericire.
Reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia.
Aduce echilibru la nivel emotional, calmeaza.
Atrage dragostea, confera frumusete interioara si exterioara.
cuart roz1Aduce liniste, bunatate, respect de sine, capacitatea de a ierta, caldura, toleranta, generozitate, compasiune, bucurie de a trai.
Ajuta la exprimarea emotiilor.
Mareste capacitatea de comunicare.
Inlatura gandurile si energiile negative
Mareste fidelitatea.
Calmeaza iesirile temperamentale.
Echilibreaza la nivel emotional si sexual.
Mareste iubirea materna.
Aduce bunatate, liniste sufleteasca.
Atrage persoane bune in preajma noastra.
Stimuleaza creativitatea si talentele artistice, deschide inteesul spre arta.
Protejeaza indragostitii, copiii, parintii.
Recomandabil a se purta in perioade de mari tulburari emotionale: divort, esecuri, necazuri, este un bun balsam pentru suflete indurerate.
Recomandabil celor care au nevoie de o mai buna disciplina, pentru cei care nu au curajul de a-si asuma responsabilitati.

Efecte asupra sanatatii:

Benefic pentru inima, rinichi, sistemul circulator, urechi, gat, nas, sinusuri, sprijina fertilitatea, regleaza problemele sexuale, reduce migrenele, benefic in cazuri de leucemie, vertij, rani, echilibreaza activitatea organelor genitale, ficatului, rinichilor, vaselor de sange, plamanilor, ganglionilor, timusului, ajuta la regenerarea tesuturilor, echilibreaza energiile yin-yang, previne entorsele, ajuta la scaderea in greutate.
Prin expunerea in casa a unei sfere din cuart roz veti putea reface increderea si armonia in relatiile existente, incurajand dragostea neconditionata. Cuartul roz transforma cu usurinta energia negativa in vibratii pozitive.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu