duminică, 19 februarie 2012

Metamorphosis of a Dream

   Calatorim prin timp atunci cand ne intoarcem “acasa”. Patrundem  in spatiul gol din noi si inotam in propria energie vibranta. Intre vis si realitate. Dar care e visul? Si.. care este adevaratul “eu?” cel de care ma simt cu adevarat atasat sau cel cu care ma identific? Cel care imi place sau cel de care vreau sa ma indepartez?  Exista un “eu?” Exista ceva sau cineva care sa faciliteze explorarile interioare ale spiritului , sa amelioreze durerile fizice si sufletesti?

   

Visam cu totii tot timpul. Tot ceea ce creăm sunt vise , personificandu-le intr-un mit despre cum este sau cum ar trebui sa fie lumea. Poate fi o halucinatie deconectanta de la realitatea perceptibila, de la fluxul lucrurilor, de la legile actuale. Faptul ca suntem constienti de puterea nostra de a crea o lume diferita , mai eliberatoare dar totusi nu o facem sugereaza o halucinatie in masa. Implicarea in vis este atat de lucida si tacuta incat nu exista alternative la el. Exista o cale ? O rupere a acestei transe ? Putem intra in Universul eliberator si sociabil? ; care isi impartaseste in fiecare zi deschis si spontam sentimentele si ne face sa simtim interconectarea cu El... ?! Poate suntem prea adormiti si inradacinati in visul nostru social pentru a vedea un potential viitor posibil.

   

Au plantele o putere vizionara? Le putem vedea sau simti limbajul si “semnaturile”. Dar, Incercam vreodata sa intelegem ce vor sa ne spuna? Suntem un TOT si  Fiecare individ , planta , mineral sau animal , reprezinta o piesa de puzzle. Nu ne putem deschide usile adevaratei realitati si perceptii fara o stransa conexiune cu viata si existenta in sine.

   

Halucinogenele sacre sunt mijloace de a rupe aceastra transa a visului. Plantele nu ne duc undeva departe de noi , ci in noi, mai adanc in interiorul nostru, printr-o constientizare de sine autentica. Ele nu ne furnizeaza imagini false , ci adevarta realitate vazuta prin transparenta spiritului nostru in esenta propriei fiinte, constientizand o dulce Uniune si unitate cu Totul înconjurător. Putem fi, adevarati actori de teatru cosmic..

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu